Bengü

Bengü

Bengü Resimleri


Bengü Şarkıları:
Bengü ve Serdar Ortaç - Korkma Kalbim.
Bengü - Ağla kalbim ağla.
Bengü - Bazılarına Güvenilmez.
Bengü - Bağlasan Durmam.
Bengü - Ciddi Ciddi.
Bengü - Doya Doyatat.
Bengü - Elveda.
Bengü - Gel Gel.
Bengü - Gelen Seni Soruyor.
Bengü - Gezegen.
Bengü - Güller Yanıyor.
Bengü - Hala.
Bengü - İki Melek.
Bengü - Kocaman Öpüyorum.
Bengü - Korkma Kalbim.
Bengü - Müjde.
Bengü - Sen Bir Çiçeksin.
Bengü - Sırada Sen Varsın.
Bengü - Taktik.
Bengü - Unut Beni.
Bengü - Yolcu.
Bengü - Çivi.
Bengü Kimdir? (Bengü'ün Hayatı):
İzmir'de 1979 yılında dünyaya geldi. Müzikle ilk olarak İzmir Devlet Senfoni Orkestrası vasıtasıyla tanıldı. Orta ve lise eğitimini İzmir Özel Amerikan Lisesinde yaptı. Oliver Twist müzikalinde başrol oynadı ve müzikal sırasında tanıştığı İzmir Devlet Konservatuarının Genel Müdür Müfit Bayrasa Bengü'ye 1 yıl boyunca şan dersleri verdi.
Müfit Bayrasa'nın bir bestesiyle 1996 yılında katıldığı Müyap ve Show TV tarafından organize edilen Pop Show Şarkı Yarışması'nda 2. oldu. Bu yarışma, jüride bulunan Kenan Doğulu ile tanışmasına vesile oldu. Kenan Doğulu'nun teklifi üzerine hem albüm çalışmalarını sürdürmek, hem de Marmara üniversitesi İşletme Fakültesindeki eğitimini sürdürmek için İstanbul'a yerleşti.
Bengü'nün albüm çalışmaları üç buçuk yıl devam etti. Bu çalışmalar sürerken, üç yıl boyunca Kenan Doğulu'ya vokalistlik yaptı.
Akademi İstanbul, Şan bölümünde müzik eğitimi aldı.Konu başlıkları
İlk solo albümü. Temmuz 2000'de piyasaya çıktı. Albümde Kenan Doğulu ve Ozan Doğulu'nun besteleriyle birlikte Emre Irmak, Tuğrul Odabaşı, Ufuk Yıldırım, Ümit Sayın, Yaşar, Yıldız Tilbe gibi değerli sanaçıların çalışmalarıda yer aldı. Düzenlemeleri ise Ozan Doğulu yaptı.
Bengü'yü ilk olarak Kenan Doğulu'nun vokalisti olarak tanıdık. İlk solo albümü Hoşgeldin ile çok beğenildi. Beş yıl sonra, 2005 yılında Bağlasan Durmam isimli ikinci albümünü çıkardı.
Albümde Bengü'nün kendi yazdığı besteler ile birlikte Sibel Alaş ve Serdar Ortaç besteleride bulunmakta. Albüm Haziran 2005'de Bengü hayranlarıyla buluştu....


Mp3 Müzik Şarkı Damar Pop Rock Türkü Dinle. Sevilen Sanatçıların Hayat Hikayeleri Bilinmeyen Yönleri Görülmemiş Resimleri Albümleri Şarkıları. Online Full Radyo Tv Kanalları ve Ayrıca Sesli Kameralı Sohbet Chat Odaları, Hemen Dinle Farkı ile Sizlerle....

Yorumlar